Auteursrecht

Copyright

© Copyright 2018 hoppa VOF

hoppa.nl is een geregistreerd merk van hoppa VOF

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van hoppa.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van hoppa, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van hoppa is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. hoppa is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van hoppa weer.

Voor meer informatie gaat u naar de klantenservice.

Hoppa

Oudenoord 330

3513 EX Utrecht

(t) 030 6332299

(m) 06 30864413

KvK 69642729