Auteursrecht

Copyright

© Copyright 2019 hoppa.nl

hoppa.nl is een geregistreerd merk van hoppa.nl

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van hoppa.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van hoppa.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van hoppa.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. hoppa.nl is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van hoppa.nl weer.

Voor meer informatie gaat u naar de klantenservice.

hoppa.nl

Oudenoord 330

3513 EX Utrecht

(t) 030 6332299

KvK 75188740