Betalen

Onze betaalmethode
Wij maken gebruik van een iDeal betaallink voor de betaling van jouw bestelling. Kort na de bezorging ontvang je deze link per mail (standaard). Via de link kun je gemakkelijk de betaling doen via jouw eigen bank. Gaat er iets niet goed bij het betalen? Mail ons dan even (info@hoppa.nl), dan helpen wij je. Bedrijven (grotere organisaties) hebben de mogelijkheid om bij ons op rekening te betalen. Dit gaat in overleg. Neem hiervoor contact met ons op via de mail.

Cadeau bestellen en laten bezorgen
Wil je een cadeau bestellen voor iemand anders en laten bezorgen? Dat kan goed middels onze betaalmethode. Je kunt jouw cadeau laten bezorgen op een zelf gekozen bezorgadres bij het bestellen. De iDeal betaallink ontvang je zelf.

Betaling niet verwerkt?
Het is mogelijk om dan opnieuw een poging te doen. Lukt dat opnieuw niet, mail ons dan even (info@hoppa.nl) zodat wij je kunnen helpen.

Ontvang ik een bon van de betaling?
Nee, de betaling is direct zichtbaar op jouw bankrekening. Bij de aflevering ontvang je de fysieke bonnetjes van de verschillende winkels waar je hebt besteld. In jouw account op hoppa.nl kun je al jouw overige ordergegevens terugvinden, zoals de bezorgkosten.